Nakon što je EXIT objavio gigantski “All-Star” spisak headlinera za ovogodišnje izdanje mts Dance Arene, na kojem su redom trenutno najveće svjetske DJ zvijezde Nina KravizMaceo PlexSolomunRichie HawtinAdam Beyer & Ida EngbergAmelie LensBoris BrejchaTale of UsBen Klock i brojni drugi, na red je došla i Exitova sve popularnija pozornica – No Sleep Novi Sad!

Duboki rov iza Arene i najistureniju točku Exita mnogi nazivaju pravim festivalom za sebe, a ove godine predstavit će i svoje, dosad najsnažnije izdanje uz ovogodišnje klubove-partnere, londonski fabric, njujorški The Bunker, moskovski Arma 17 i rimski klub Goa.

Od 12. do 15. srpnja, ispred nekoliko tisuća fanova u tradicionalno krcatom rovu na jugu Petrovaradinske tvrđave nastupit će Helena HauffDJ TennisMike ServitoDaniel AveryRed AxesCraig RichardsNikita ZabelinTin ManJulia Govor,MidlandGiorgio GigliPhilipp GorbachevErikaAbelleEric CloutierTijana TAdielSilvie LotoBryan Kasenic, Svetlana Maraš, Patrick Russell i drugi.

Internacionalni uspjeh ove pozornice Exita može se okarakterizirati kao meteorski, a vodeći magazin elektronske glazbe DJ Mag za nju je napisao da je “mjesto gdje program Exita istinski briljira”, i dodao da se “s njom na svijetu može usporediti svega par pozornica”! Na ovoj, posebno dizajniranoj pozornici s prepoznatljivim izgledom, uz podršku kultnog domaćeg brenda Guarana, EXIT je prethodnih godina predstavio neke od najuzbudljivijih svjetskih klubova u spektakularnom ambijentu pod otvorenim nebom. Gostovali su vodeći klupski brendovi Pariza (Concrete), Berlina (Tresor), Brisela (Fuse), Glasgowa(Sub Club), Beča (Grelle Forelle), Londona (Avant Garde), Barcelone (Nitsa), Düsseldorfa (Salon des Amateurs) i Beograda (20/44 i Drugstore)U tim istim klubovima i gradovima, organizirane su No Sleep žurke zagrijavanja za EXIT, a ove godine najavna turneja preći će i Atlantik!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE