Maja je danas u Saxu održala pretpromociju debitantskog albuma „Kada ne bih imala strah“.

Kada ne bih imala strah“ prvi je autorski album Maje Posavec na kojem je, kako priznaje, radila punih osam godina. Album je nastao pod producentskom palicom Višeslava Laboša, a bit će izdan od strane Aquarius Recordsa. U prodavaonicama će se naći već sutra, 6. travnja, a službena promocija je planirana za 9. svibnja u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog.

Današnju „tajnu“ promociju Maja je započela pjesmom Dok držiš me za ruku. „To je ljubav“, bile su riječi kojima je opisala pjesmu. Izvela ju je sama uz gitaru, dok su joj se kasnije na pozornici pridružili Josip Radić, Ivan Kapec te Damir Mihaljević. Odsvirali su malo dio albuma, mali dio onoga što će svirati u Lisinskom. Među pjesmama se našao i Bog svemir. Nadasve posebna pjesma koja dopire „do srca i tu se zabada“.

Za kraj su odsvirali Prazan hod, pjesmu koja je ujedno i peti singl kojim je Maja najavila svoj prvijenac.

“Pjesma je nastala prije četiri godine, čak postoji jedna snimka na You Tubeu iz 2014. godine na kojoj ju pokušavam otpjevati i odsvirati na gitari. Kao i dosada u mojim pjesmama, tekst je inspiriran odnosom između ljudi. Prazan hod je fraza koju koristimo kada shvatimo da nešto nema smisla. Ali smatram da i to što nešto nema smisla ima neku poruku za nas. Tako da je prazan hod neophodan za sve one koji su nekamo krenuli” – rekla je Maja Posavec o novom singlu.

 

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE