U organizaciji Udruge građana “Pelišnjak” iz Sućurja na otoku Hvaru, sedmu godinu zaredom očekuje nas suncem i morem okupani festival pod nazivom Tam Tam.

Glavni dio Tam festivala odvija se od 27. do 28. srpnja na otoku Hvaru, u mjestu Sućuraj na lokalnom nogometnom igralištu „Emil Slavić – Lenko“. Ove godine je najavljeno više od 10 izvođača od kojih su trenutačno potvrđeni Žen, Otrovna Kristina i Persons From Porlock, ###, Turisti i Svemirko

Osim koncertnih aktivnosti, posjetitelji Sućurja moći će čak punih 10 dana uživati i u popratnim festivalskim aktivnostima kao što su KanTTam akustični nastupi, razne radionice, izložbe, projekcije filmova, i TAM Yoga Flow tradicionalni satovi yoge.

Iako glavni dio programa traje dva dana, festivalski kamp KAMp TAMp otvara svoja vrata nekoliko dana prije posjetiteljima željnim opuštanjem u prirodi.

Early bird karte se trenutačno mogu kupiti po sniženoj cijeni od 300 kuna preko sustava Entrio, a nakon 15. travnja cijena raste na 400 kuna.

Posjetitelji koji su sačuvali ulaznicu s „kopnenog“ TAM TAM događaja koji se odvio u KSET-u 8.12.2017. ostvaruju 10% popusta uz najavu na službeni e-mail festivala tam.tam.music.festival@gmail.com, kao i predočenje ulaznice prilikom preuzimanja festivalske.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE