Hip hop dvojac Bolesna braća ponovno skupa staju na pozornicu. U petak, 11. svibnja u Vintage Industrial Baru održat će prvi samostalni zagrebački koncert od 2016. godine.

Osim što su najavili kako rade i na novom studijskom izdanju, nasljedniku kultnog ‘Radio Fanfara’ albuma iz 2003. godine, u međuvremenu su postali ponovno koncertno aktivni i odradili nekoliko klupskih i festivalskih nastupa, kao što su se i pojavili na povratničkom koncertu Tram 11-a u Domu sportova. Hitovima Čiča miča i Lovačke priče upisali su se u legende hip hopa koje su jednako voljeli radio i televizija te urbana klupska publika. Album prvijenac Lovci na šubare (2000.), gdje se u gostujućim ulogama pojavljuju Target, General Woo, Nered, Koolade i Phat Phillie, priskrbio im je Porina za najbolji hip hop album.

Koncert Bolesne braće najavljen je u sklopu trećeg Block Partyja u organizaciji dva prijateljska festivala Ferragosto JAM i Graffiti na gradele. Dnevne aktivnosti u Vintage Industrialu i ove će godine uključivati cjelodnevno crtanje graffita, skate session i igre za posjetitelje, a više detalja o programu bit će objavljeno u narednim tjednima.

Pretprodaja ulaznica po cijeni od 50 kn kreće od utorka, 3. travnja. Na ulazu će im cijena iznositi 65 kn. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) i Vintage Industrial Baru (Savska 160).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE