Velikani australske deathcore scene, Thy Art is Murder 5. srpnja stižu u sarajevski AG Club.

Thy Art is Murder je osnovan 2006. godine u Sydneyu . 2010. godine izbacuju album The Adversary na kojem je sudjelovao novi vokalist Chris CJ McMahon, album je po svome izlasku oduševio deathcore zajednicu, ali i metal kritičare u Australiji i šire. Dolaskom CJ-a u bend, Thy Art is Murder je postajao sve popularniji radi njegovog jedinstvenog growla i karizme na live nastupima. 2012. godine Thy Art is Murder izbacuje fantastičan album Hate koji im je omogućio rasprodane turneje i nastupe na svim većim svjetskim festivalima. Album Hate je usmjerio zvuk banda u malo ekstremnije vode, a pjesme Reign of Darkness i The Purest Strain of Hate su postale i najpoznatije pjesme banda. Početkom 2015. godine izbacuju album Holy War koji se probio na visoka mjesta raznih glazbenih ljestvica i definirao zvuk banda. Nakon velike svjetske turneje, krajem 2015. godine vokalist CJ je otišao iz banda radi problema s alkoholom i drogom, a bend je nastavio sa radom sa raznim drugim vokalistima.

Početkom 2017. godine CJ se ponovno pridružuje bandu i kreću sa snimanjem aktualnog albuma Dear Desolation, na kojemu su u svoj prepoznatljiv zvuk dodali snažnije elemente death metala. Thy Art is Murder je na konstantnim turnejama, a ovo ljeto kreću na veliku europsku turneju sa bendovima poput Parkway Drive, Emmure Miss May I5. srpnja 2018. godine dolaze u Sarajevo, točnije AG Club, a organizator koncerta Comrade Booking najavio je da e to biti cjelovečernji metal spektakl uz 5 bendova koje će naknadno objaviti.

Ulaznice kreću uskoro u pretprodaju po cijeni od 10 Konvertibilnih Maraka ( 6 eura ), a u cijenu ulaznice biti će uključena i porcija roštilja i piće dobrodošlice. Informacije o ostatku lineupa i mjestu pretprodaje ulaznica znati će se uskoro.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE