Jura Stublić i njegov Film vraćaju se u Tvornicu Kulture 7. travnja na sada već tradicionalni proljetni koncert.

Nakon trijumfalne i rasprodane proslave 30. rođendana kultnog albuma Sunce Sja! u Tvornici Kulture prošle godine, Jura se vraća u isti prostor održati svoj tradicionalni i uvijek rasprodani proljetni koncert. Ovogodišnji proljetni koncert Jure Stublića i grupe Film održat će se nakon sjajnog nastupa u Švedskoj. Na koncertu možemo očekivat sve stare hitove, ali isto tako i poneku novu stvar. “Dođite da slavimo proljeće zajedno, bez nas proljeće neće doći!” poručuje nam Jura Stublić.

Jura Stublić i Film su već godinama jedan od najdražih live bendova zagrebačke publike što dokazuju rasprodani koncerti i fantastična atmosfera. Samo u Tvornici Kulture u posljednjih 15 godina Juru Stublića je slušalo toliko ljudi da bi se moglo napuniti nekoliko velikih arena. Od samog nastanka benda oduševljavali su publiku te su vrlo brzo stekli status prvorazredne klupske atrakcije. Jura Stublić je jedan od najpoznatijih kantautora na ovim prostorima, a novim koncertom u Tvornici Jura će ponovno potvrditi svoju kvalitetu.

Ulaznice  su u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će na dan koncerta, ako ih ostane koštati 90 kuna. Ulaznice se mogu kupiti preko sistema Entrio, te u glazbenoj knjižari Rockmark, Tvornici Kulture i Dirti Old Shopu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE