Švedske metal legende Dark Tranquility i fantastični Eqilibrium 5. travnja stižu u Boogaloo.

Pioniri goeteburške škole death metala Dark Tranquility u sklopu velike europske turneje, kojom promoviraju novi album Atoma, dolaze ponovno u Zagreb.  Dark Tranquility su svoju karijeru započeli 1989. godine pod imenom Septic Boiler, a 1990. dolazi do promijene imena i tri godine nakon izdaju svoj debi album.


Njihov posljednji album Atoma je poseban po tome što je clean vokal dominantniji na albumu, a pjesme su malo mirnije i mračnije od prijašnjih. Uz ove švedske velikane u Zagreb stižu i njemački metal band Eqilibrium. Osnovani su 2001. godine, a njihova glazba ima elemente folk metala, simfonijskog i black metala a većinu pjesama izvode na njemačkom jeziku.

Kao predgrupe će nastupiti dvije austrijske grupe, Vinegar Hill i Ghidrah. Vinegar Hill su osnovani 2007. godine i predstavnici su melodičnog metala, te su do danas objavili četiri albuma i na ovome koncertu će predstavit album Ghost Flowers. Ghidrah su mladi žestoki raw modern metal band s kombinacijom growl i emo vokala.

Cijena ulaznice iznosi 170 kuna u pretprodaji, dok će na dan koncerta ulaznice koštati 190 kuna. Ulaznice se mogu kupiti preko sistema Eventim,te u glazbenoj knjižari Rockmark i Dirty old Shopu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE