Ovog vikenda (petak-nedjelja) u Zagreba se održava proljetni festival pod nazivom A Weekend Block Party u zajedničkoj organizaciji Pozitivnog ritma i The. U petak (30.03.), subotu (31.03.) i nedjelju (01.04.) održavaju se žanrovski raznolike večeri, za svakog ponešto, pa je tako petak za ljubitelje elektroničke glazbe, subota za dub/reggae a nedjelja će biti rezervirana za hip-hop kulturu.


Line-up:

PETAK, 30.03.
ZAGREB ALL STARS
Felver, Ivona Kovačević, Sergej
Ilija Rudman, Grim, Nick & Pep

SUBOTA, 31.03.
LEE SCRATCH PERRY vs. MAD PROFESSOR
One Dread, Bass Culture Sound System
Dubolik & Lo Peaks, Dr. Obi & Anja G. 

NEDJELJA, 01.04.
PHAROAHE MONCH
No Fakin DJs, Madnice, Phat Phillie
Croatian Funk Delegation

Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio.hr.
Pretprodajna cijena za sva tri dana je 220 kn. Dnevne ulaznice za petak u pretprodaji su po 70 kn, a subotu i nedjelju po 90 kn.

Na dan događaja ulaznice za petak će se moći kupiti po 70 kn, dok će za subotu i nedjelju cijena biti po 120 kn.

Sve detalje pratite na službenom događaju klikom OVDJE.

 

MIXETA VAS VODI NA A WEEKEND BLOCK PARTY

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na A Weekend Block Party!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u četvrtak, 29. ožujka na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA! Stay tuned & SRETNO SVIMA!

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE