Nakon sedam godina od izlaska zadnjeg studijskog izdanja Gorana Bareta & Majki, 30. ožujka dolazi veliki glazbeni događaj za hrvatsku scenu.

Zadnje izdani album Teške boje osvojio je sve hvaljene kritike te 11 nominacija za Porin i šest dobivenih. Kako stoji u najavama, album Nuspojave su ono što će se duboko urezati na prvo slušanje. Ljubav krvari otvorit će album na kojem će se naći 7 pjesama ukupnog trajanja 46 minuta: već spomenuta Ljubav krvari, To nije igra, Osvijesti me, Skarabej Go-Go, Dobri anđeo te noći je pao, I dok pleše sama s kišom i Zašto.

Sve tekstove i glazbu potpisuje Goran Bare, osim teksta za pjesmu ‘I dok pleše sama s kišom’ koji potpisuje Lidija Bajuk i koja je bila objavljena na albumu ‘Srce’ iz 2006. godine. Aranžmane potpisuju Goran Bare i Mario Rašić, a ‘Osvijesti me’, prvi objavljeni singl, dolazi u potpuno novom aranžmanu, kao i ‘I dok pleše sama s kišom’.

Sniman i miksan u slovenskom RSL studiju pod producentskom palicom Igora Bolteka i Marija Rašića, album je opremljen fotografijama priznatog hrvatskog fotoreportera Zorana Marinovića, a za likovno oblikovanje zaslužan je Daniel Ille.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE