Rezerve, energični rock ‘n’ roll bend iz Makarske, predstavljaju video spot za svoj najnoviji singl “Koga briga za zvijezde” kojim najavljuju izlazak albuma prvijenca “Ravno u zamku” u izdanju Croatia Recordsa.

Spot je režirao talentirani Milan Latković s kojim su već surađivali na spotovima za singlove “Ne voli, ne voli”, “Madona” i “Potoci suza” i koji je dao Rezervama prepoznatljiv vizualni identitet – moderno i retro Rezerve nose ponosno. Oni spajaju romantično i tragično, pettyjevske rifove i ramonesovsku zaigranost i nema sumnje da će njihov album prvijenac “Ravno u zamku” na kojem će se naći 14 pjesama biti pravo osvježenje na domaćoj rock sceni.

Rezerve stvaraju romantičnu rock ‘n’ roll glazbu za zločeste dečke i curice, a pripadajući spot je upravo to, priča o zločestom glavnom liku kojeg ipak na kraju stiže ruka pravde. U spotu se, uz gitaristu Rezervi Antu Puharića koji je utjelovio glavnog lika, pojavljuju sjajne Đana Kuzmanić, Uršula Najev i Zorana Kačić-Čatipović.

Singl „Koga briga za zvijezde“ obogaćen je brass sekcijom: Tea Bašković, Božo Škarica, Marin Klarić i Mislav Norac (sax solo) – ova himnična oda nesretnoj ljubavi na tragu je Đavola, ali Rezerve ne kopiraju već se napajaju sa sličnih glazbenih izvora svakim singlom potvrđujući da punk rock rifovi i springsteenovski štih uvijek iznova mogu ispričati najljepšu priču, upravo ovakvu kakva je „Koga briga za zvijezde“.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE