Pjesma ‘Nada’ grupe Mangroove pravo je proljetno buđenje svih osjetila i pogleda prema novim, lijepim stvarima koje se svaki dan događaju oko nas, ali ih možda nismo primijetili zatvoreni u svoje tople stanove zimi i ogrnuti slojevima odjeće.

Sve ima svoju ljepotu, a proljeće kao da još dodatno naglašava ‘pogledaj svijet oko sebe, okreni se,  zastani, nađi vremena –  jednostavno probudi se’.

“Novi singl je moja mantra. Kao neurotični pesimist često zapadam u melankoliju pa se vadim glazbom, kao i svaka pjesma koju napišem ona je priča, a ovaj put htjela sam si ispričati nešto pozitivno, htjela sam se podsjetiti da su svuda oko mene prekrasne stvari. Nada je ono pernato biće – reče Emily Dickinson – i to mi se urezalo u pamćenje. Ta ptica koja odleti, ali vrati se, meka, topla, lepršava”, kaže Željka Veverec.

Mangroove u spotu kombiniraju slike seoskog imanja Kezele s krajolicima Engleske i prekrasnog Salisburyja. Sve to pod vodstvom i palicom Sanje Šantak i Davida Peroša Bonnota. Sanja i David već su uigrana ekipa i  radili su za Mangroove spotove za ‘Tvoju’ i ‘Ljeto bez nas’.

Novi singl Nada Mangroove će premijerno uživo izvesti u Kulturnom centru Mesnička 31. ožujka (subota). Publika će moći čuti singlove koji će se naći na novom albumu, ali i stare stvari u jednom novom ruhu uz sjajan vokal Željke Veverec, drugu polovicu kreativnog tandema – Tonija Starešinića na klavijaturama te Silvija Bočića na bubnjevima i Lea Beslaća na flauti, klavijaturama i bas gitari.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE