Mnogi ovaj koncert već nazivaju klupskim koncertom sezone, a hoće li Chui i Josipa Lisac ispuniti već sada visoka očekivanja – provjerit ćemo 26. travnja u Vintage Industrial Baru.

Od zadnjeg nastupa u zagrebačkom Vintageu, Chui su nanizali mnoge glazbene uspjehe, među kojima valja izdvojiti nastup na INmusicu, Dimensionsu, Eurosonic Noorderslagu, Mentu, u Lisinskom i Sava centru u Beogradu, gdje su bili gosti Josipe Lisac koja im sada uzvraća gostovanje. Njihovu zajedničku pjesmu Tebi mnogi su proglasili pjesmom godine, a snimili su i dvostruki album Chui ovu glazbu s Jazz orkestrom HRT-a koji su mnogi pak proglasili albumom godine te su bili nominirani u 5 kategorija za diskografsku nagradu Porin. Album je nominiran i za IMPALU, europsku nagradu za najbolji nezavisni album.

S ovogodišnjeg Porina izašli su kao pobjednici te s Jazz orkestrom HRT-a dobili nagradu za najbolji album jazz glazbe Chui ovu glazbu producenta Igora Geržine, dok je Josipa Lisac dobitnica statue za najbolju žensku vokalnu izvedbu pjesme Tebi putujem u suradnji s grupom Chui, koji je pak dobio nagradu za najbolju izvedbu jazz glazbe za skladbu Punch u izvedbi s Jazz orkestrom HRT-a.

Chui čine Toni Starešinić, Vojkan Jocić, Konrad Lovrenčić i Ivan Levačić, a osim gostovanja Josipe Lisac, pripremaju i još poneko iznenađenje za publiku.

Ulaznice uskoro stižu u prodaju, cijena im je 50 kn u pretprodaji, a kasnije ćete za ovu glazbenu poslasticu morati izdvojiti 65 kn. Za više informacija pratite službeni FB događaj klikom OVDJE.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE