Živuća legenda, John Cleese po prvi puta 15. lipnja stiže u Zagreb.

John Clesse ne treba neko preveliko predstavljanje, on je živuća legenda, višestruko nagrađivani britanski komičar, glumac i scenarist koji 15. lipnja 2018. godine dolazi u Koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

John je čitavome svijetu poznat po svojim ulogama u seriji Leteći cirkus Monty PythonaFawlty Towers te filmovima Monty Python i Sveti GralLife of Brian. Cleese je 1966. godine osnovao kultnu komičarsku skupinu Monty Python s kojom je snimio emisiju Monty Python’s Flying Circus koja se emitirala na BBC-u od 1969. godine pa sve do kraja 1974. Nakon Monty Pythona sudjelovao je u raznim projektima i komičarskim nastupima, a glumio je u mnogim serijema i filmovima, poput Harry Potter, Pink Panther, The World is not Enough, Fawlty TowersRipping Yarns.

John sredinom godine kreće na europsku turneju u sklopu koje premijerno dolazi i u Hrvatsku, točnije Zagreb. Cleese u svojoj predstavi vodi publiku kroz miks njegovih klasika i novijih djela – kao i obično, s dobrom dozom crnog humora, po kojem je John Cleese poznat. Show “Last time to see me before I die” daje obožavateljima možda posljednju priliku da poznatog komičara vide uživo.

Ulaznice za ovaj mega spektakl, koje će se vjerovatno razgrabiti u rekordnom roku, kreću se od 350 kuna pa do 500 kuna, ovisno o poziciju u dvorani. Ulaznice se mogu kupiti preko sistema ulaznice.hr, te na blagajnama Lisinskog.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE