Indie emo naočale u drugom ovogodišnjem izdanju predstavljaju američke indie rockere Walter Etc., austrijsku dream pop grupu Crush i zagrebačke Weather Pains.

Walter Etc. su četvorica mladića koji žive diljem Zapadne obale SAD-a i sviraju vrlo prozračan, slackerski, indie rock na tragu Pavementa, a kao nešto suvremenije reference se mogu spomenuti Frankie Cosmos ili čak Mac Demarco. Ovo im je prva europska turneja i, ako volite pop glazbu s gitarama, postoje realne šanse da će vam se Walter Etc. jako svidjeti.

Osim Walter Etc., u goste dolaze i Crush – dream pop skupina iz Graza. Članice i članove Crusha prosječan je pratitelj nezavisne glazbe na zagrebačkim binama već vidio u sastavima poput Remedy, Liberation Service, Catholic Guilt i Portoroš, dok udruženi u Crush sviraju pop glazbu iz snova. Pozivaju se na Cocteau Twins, Dinosaur Jr., The Cure i R.E.M.. Zasad su objavili dva EP-ja.

Večer će otvoriti Weather Pains, novi bend čije ste članove možda uočili u redovima pokojnih zagrebačkih sastava poput Benchwarmersa i Silka.

Koncert će se održati u subotu, 7. travnja. Budući da nakon ovog koncerta slijedi još jedno događanje, koncert počinje u 20:30 te završava najkasnije u 22:45, a za ulaznicu će na blagajni kluba biti potrebno izdvojiti 35 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE