Tam Tam Music Festival, koji će ove godine biti održan na poznatom starom mjestu – u Sućurju, otkrio je prva imena.

Žen, Otrovna Kristina i Persons from Porlock su prva imena Tam Tama koji će biti održan od 23. srpnja do 1. kolovoza u Sućurju na otoku Hvaru.

Grupa Žen osnovana je u Zagrebu 2009. godine. Njihova glazba kreće se od post-rocka i buke do synth-electroa i dream-popa. Kombinirajući složene aranžmane i živahne živopisne vizuale, stvaraju potpuno autentično iskustvo post rocka. Njihov debitantski album I onda je sve počelo objavljen je u svibnju 2013. od strane Unrecords. Njihov drugi album Jantar objavljen je 01.10.2015. U siječnju 2018. objavili su svoj treći album Sunčani Ljudi u suradnji s Monlee Records i Vox Projectom.

Otrovna Kristina noviji je band na regionalnoj rock sceni. Ova trojka je posegnula daleko u rock prošlost, naslonila se na paletu utjecaja u rasponu od Led Zeppelina i Black Sabbatha do Bijelog Dugmeta, dodala tome dašak današnjeg i spremila nisku ubojitih riffova uz dvoglasno pjevanje. Objavili su debitantski album ‘Otrovna Kristina’ početkom 2016. godine. 

Neopsihodelski debitantski album things people do not like sjajni mladi slovenski bend persons from porlock proglašen je najboljim albumom u Sloveniji, a njihov singl Bad fanfiction sjao je kao pjesma dana na KEXP radiju u Seattleu.

U prodaji su early bird ulaznice po cijeni od 300 kuna sve do 1. travnja i to u sustavu Entrio. Cijena uključuje cijeli festivalski paket uz 10 dana smještaja u festivalskom kampu.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE