Bend No Rules iz Tuzle predstavlja video spot  za pjesmu ‘Litar dva’, koja je objavljena na četvrtom studijskom albumu ‘Na cesti bola’.

No Rules je osnovan 1999. godine u Tuzli. Iza sebe imaju četiri studijska albuma Pasje vrijeme (2003.), Probaj me (2007.), Homesick Blues (2010.) i Na cesti bola (2017.). 2004. godine su osvojili prestižnu nagradu “Davorin” kao najbolji novi izvođač godine, a za istu nagradu su nominirani i 2008. u kategoriji rock album godine zajedno s Hladnim Pivom i Disciplinom kičme.

Nastupali su na brojnim koncertima i festivalima u cijeloj regiji, bili na europskoj turneji, a posebno se ističe nastup pred 15 000 ljudi u sarajevskoj Zetri, gdje su nastupili kao predgrupa Deep Purplu (2007.). Četvrti studijski album Na cesti bola je odlično prihvaćen kod publike, a zapazili su ga i muzički kritičari – uvršten je u petnaest najboljih regionalnih albuma 2017. godine na portalu Glas.ba i izabran je i za Najbolji Ex-YU r’n’r album u 2017. u novosadskom Dnevnikovom TV magazinu.

Singl Litar dva snimljen je u studiju Pogon u Tuzli pod producentskom palicom Dražena Mulaosmanovića, a za glazbu, tekst i aranžman je zaslužan frontman, vokal i gitarist No Rulesa Goran Čampara.

Video spot je snimljen u Ljubljani u klubu Menza pri koritu, a za produkciju i montažu je zaslužan Igor Pavkovič, rasvjetu je radio Samo Ljubešić, a post produkciju Tomaž Pavkovič.

Pjesma Litar dva je klasična country & blues “kaubojština alkoholnih isparenja”, u stilu benda koji fura svoj r’n’r film bez obzira na vrijeme i mjesto.. – kažu No Rulsi.

No Rules nastupa u sastavu Goran Čampara (vokal , gitara), Sanin Imamović (solo gitara), Denil Babović (bas gitara) te Sead Hadzić (bubnjevi).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE