Nakon niza uspješnih gostovanja gdje je osječki vokalno instrumentalni sastav Krankšvester odigrao fantastične utakmice, priprema se veeeeliki koncert na domaćem terenu koji će se održati u petak, 30.3.2018. u prostoru Esseker centra.

U punom sastavu bez ozlijeđenih i suspendiranih izvođača, na čelu s kapetanima 3ki Stilom i Settom, Švesteri pripremaju glazbeno scensku poslasticu i vrhunske podražaje za sva osjetila. Za samo 50 kuna u pretprodaji i 70 na dan koncerta, priuštite svom tijelu neviđeno uzbuđenje koje i kod najfrigidnijih može izazvati ušni ili neki drugi orgazam.

WARM UP!

Prvi sastav koji će zagrijati vaše nemirne i plesne nogice je osječka trap senzacija Legosi (s elementima kao što su rap, pop, DnB i house), aktivna još od davne 2016. godine. Legose čine 3 iskusna imena, često korištena u starohrvatskom nazivlju – Les, Nasty i Rektor (BNO). Ovi super zanimljivi i svježi dečki bend su oformili tako što je dokazani reper, ujedno i inicijator Legosa, Nasty, kontaktirao Lesa, jednog od stare garde osječkog hip-hopa te nakon čega su pozvali i Rektora, koji je ostavio posao na sveučilištu te koji je već i imao svoju grupu i prihvatio njihov poziv.

Opisani koraci realizacije projekta definitivno dokazuju kvalitetu nadolazećeg materijala. U suradnji sa 3kijem izbacili su prvi spot za pjesmu TiluLilu. Uskoro izlazi drugi spot za pjesmu Shake iza kojeg slijedi žestok repertoar koji se s nestrpljenjem iščekuje.

Drugi dizač atmosfere u erotski nabijenom Esseker centru bit će talentirani osječki reper, multi-instrumentalist i producent koji je na sceni od 2015. godine kada je izbacio svoj prvi album Livin ProofTin Arbutina. Kao što ime albuma sugerira, dođite i uživo se uvjerite kako rastura ovaj zanimljivi momak koji lagano ostavlja trag na sceni.

AFTER!

Nakon što isplešete svaku stvar koju vam pripreme Legosi, Tin Arbutina i Krankšvesteri, za after su zaduženi Oliver i Kema.

ULAZNICE:

Online pretprodaja:

ENTRIO – https://www.entrio.hr/event/kranksvester-na-domacem-terenu-5023

Fizička pretprodajna mjesta:

Barcelona Pub Osijek (Vukovarska 4a)

Club EXIT Osijek (Kuhačeva 5)

Dancing Bear – Osijek (Trg Ante starčevića / pothodnik bb)

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE