Znameniti Arctic Monkeys iz Sheffielda ovo su ljeto na europskoj turneji.

Svoj ovogodišnji europski put Arctic Monkeys započinju dvostrukim koncertom u berlinskoj Columbiahalle 22. i 23. svibnja ove godine. Ulaznice za ta dva koncerta su već rasprodane, kao i za one dvostruke u Rimu i Parizu, koje slijede nakon Berlina. Nakon toga slijede koncerti u Barceloni, Milanu i nizozemskom Hilvarenbeeku. Nakon kratke američke turneje, europska se nastavlja 24. lipnja na Southside Festivalu u njemačkom Neuhasen on Becku,  a završava se na nama zanimljivom Sziget Festivalu u Budimpešti  14. kolovoza.  Kompletnu listu europske turneje Arctic Monkeysa možete pogledati na ovom linku.

Hoćete li izdvojiti vaše vrijeme i novac kako bi ovaj popularni bend ispratili na Szigetu ili će možda neki bliži i jeftiniji grad ili festival dovesti „Majmune?“ INmusiče i Exite, sad vam je prilika!

Kao što već sigurno znate, Arctic Monkeysi započeli su sa snimanjem novog albuma u rujnu prošle godine, ali se još ne zna točan datum izlaska. Možda europska turneja bude odlična prilika da čujemo pjesme s novog albuma, ako do tada izdaju, a naravno i prisjetimo se starih hitova.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE