Afro-garage duo Tshegue nastupiti će na INmusic fesivalu #13 u sklopu projekta Multikulturalizam u glazbi!  

Osovinu Tshegue čine Faty Sy Savanet i Nicolas Dacunha koje je prema vlastitom svjedočenju u predgrađu Pariza spojila sudbina. Iako im se na bini priključuju udaraljkaši i dodatni vokali, Faty i Nicolas oblikovali su jedinstveni zvuk kojim se Tshegue probija na europsku i svjetsku glazbenu scenu. Njihov spoj tribal i karakterističnih afričkih udaraljki sa garage rockom, dodatno pojačan moćnim rimama i stihovima u izvedbi impresivne Faty, svrstavaju Tshegue među najbolje live sastave na novijoj europskoj i world music sceni.

Nastup grupe Tshegue dio je i višegodišnjeg ciklusa Multikulturalizam u glazbi koji već preko devetnaest godina kontinuirano u Hrvatskoj predstavlja world music glazbenike iz cijelog svijeta. Projekt “Multikulturalizam u glazbi” nastoji kroz glazbu zrcaliti univerzalizam u raznolikosti, ukazati na važnost kulturnih raznolikosti i njihovu nezamjenjivu ulogu u formiranju suvremenog društva i kulture. Tshegue na trinaesto izdanje INmusic festivala dolaze u sklopu ETEP projekta (European Talent Exchange Programme) koji promiče mobilnost europskih glazbenika.

tshegue_inmusic

INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja 2018. godine. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 399 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE