O mladoj nadi vinkovačkog hip hopa, Sikyju, pisali smo već prije nešto više od godinu dana kada je izbacio instrumentalni album naziva Elysium te smo usput odradili i intervju s njim. U intervjuu je najavio skori izlazak novog hip hop EP-a pod nazivom Kvalitet koji bi krajem mjeseca napokon trebao ugledati svjetlo dana.

Nakon stanke od skoro pet godina, Siky se na novom albumu bavi pitanjima koja se tiču svih. Produkciju albuma potpisuje sam Siky, osim jednog beata koji je radio Dejan Starčević a.k.a. DeYo. Od gostiju na albumu možete očekivati: Starcha, Nemir, Batrljak Kru, DeYo, Antebiotik, Kanždija, Tone Tuoro, DJ Distinctive i DJ Noki Nole. Album izlazi 19.3. u izdanju NAŠA STVAR kada će uslijediti i prodaja CD-a za sve koji žele ovaj u klasik u svom regalu ili na polici.

“Potrudio sam se iz svog gledišta prezentirati i ukazati mladima i mlađoj generaciji kak’ smo se vremenski unazadili, poseljačili i ostale spike iz Šiškovaca ili ne znam Opatovca, kontam da je tamo urbanije nego u Vinkovcima.”

Siky album najavljuje istoimenom pjesmom za koju je nedavno izašao i videospot, rađen u suradnji s dugogodišnjim prijateljem i suradnikom Štibom. Odluka je pala da će video biti u stilu ranijih sessiona kako bi cijelu priču zaokružili, a osim ovog videa uskoro stiže i novi za drugi singl naziva Biografija.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE