Ovogodišnje izdanje Forestland festivala prema obećanjima organizatora trebalo bi biti najveće dosad, a u prilog toj tvrdnji ide i potvrda dolaska jednog od najpopularnijih svjetskih trance izvođača, Marka Sixme.

Mark Sixma jedan je od malobrojnih producenata koji su istovremeno bili broj jedan i broj dva na Beatport Trance ljestvici. Kroz brojne kolaboracije sa Arminom van Buurenom, W&W, Andrew Rayelom i Emmom Hewitt, njegovi radovi doživjeli su status kultnih diljem svijeta. Na Forestland nam dolazi nakon uspješnih nastupa na brojnim festivalima kao što su Creamfields, TomorrowWorld, Dreamstate, A State of Trance i Ultra Music Festival te će biti jedan od dva headlinera u petak, 13. srpnja.

Podršku će mu praviti domaći producent Z’Spin, Braća Somen koji već tradicionalno zatvaraju festival, nizozemski tech house majstor Paul Sparkes te Shiftless Monsters, akt dvojice Mađara u usponu.

Ulaznice po najboljoj cijeni od samo 80kn za 48 sati festivala, kao i po cijeni od 140kn s uključenim pristupom kampu možete pronaći na www.ticket2go.hr ili kod promotora. Podsjetimo se, Forestland traje od 13. do 15. srpnja. 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE