Nakon nešto više od tri godine slavni talijanski tenor vraća se pred hrvatsku publiku, koja će u veličanstvenoj izvedbi moći uživati 10. ožujka u zagrebačkoj Areni. Povodom Međunarodnog dana žena, pjevačka zvijezda vječnog sjaja Andrea Bocelli nastupit će pred domaćom publikom, za koju je pripremio najljepše ljubavne pjesme.

Andrea Bocelli je talijanski pjevač, tekstopisac i producent, poznat po svom tenoru diljem svijeta, a samo osam dana uoči velikog zagrebačkog koncerta primio je Global Award 2018., nagradu koja se dodjeljuje najboljim glazbenicima klasične glazbe. Sama ceremonija održana je u povijesnom Londonskom Apollo kazalištu. Najpoznatiji tenor je pored nagrade dobio i najveće stajaće ovacije u dvorani – 4000 ljudi u dvorani je gromoglasnim pljeskom pratilo njegove hitove Nessun Dorma i Time to say goodbye. Pored Bocellia, koji je prodao 90 milijuna albuma, spektakularnoj dodjeli nazočili su Sam Smith, Rita Ora, Martin Garrix i brojni drugi glazbenici današnjice.

Nakon najnovijeg uspjeha ovoga velikog tenora, oglasio se i organizator koncerta Alen Ključe ispred Star Produkcije: “Jako me razveselila vijest kad sam čuo. Kako je svega nekoliko dana do velikog zagrebačkog koncerta iznimno mi je drago da je dobio tu vrijednu nagradu i da će zagrebačka publika moći uživati u glasu najpoznatijeg tenora današnjice.”

Za najtraženiji koncert godine tražila se ulaznica više, a upravo iz toga razloga Star produkcija pustila je dodatni kontigent ulaznica u prodaju. Ulaznice možete pronaći na www.eventim.hr ili na prodajnim mjesta Eventima.

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE