Hoomstock festival objavio je prva imena koja će nastupati na 13. izdanju festivala, 24. i 25. kolovoza 2018. godine. Urban & 4, Ogenj i Koala Voice izvođači su koje ćemo moći slušati ove godine na Humu na Sutli.

Urban & 4 prvi je headliner, a kako je bend trenutno u fazi snimanja novog materijala, moguće je da ćemo na Hoomstocku čuti i pokoju novu pjesmu iz Urbanove radionice.

Peteročlani punk rock bend Ogenj iz Koprivnice, pojačan kajkavskim narječjem, dolazi na Hoomstock predstaviti svoj energičan miks rock ‘n’ rolla, punka i folka odsviranog na klasičnim rock instrumentima, podebljanim brzom tamburicom i violinom. Iza sebe imaju objavljen mini album Još je rano kojim su proslavili svoju prvu godišnjicu postojanja.

Koala Voice su predstavnici nove slovenske alternativne scene, a prošle su godine objavili hvaljeni Wolkenfabrik te je ovo prava prilika da ga se posluša i uživo.

Early bird ulaznice u prodaji su u sustavu Entrio. Prvih 100 ulaznica limitirano je po cijeni od 50 kuna, a ta će cijena biti važeća do 1. travnja ili do isteka zaliha.

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE