Povodom Međunarodnog dana žena, 8. ožujka, Vintage Industrial dovodi dva beogradska pop-rock benda, “Ničim izazvan” i “(ne)normalni”.

Bend ne(normalni), koji su zagrebačkoj publici poznati kao Balašević tribute, čine Anja Popović (violina), Milan Jancurić (sax & klarinet), Miloš Jovanović (klavijatura), Lazar Arsović (gitara), Attila Benke (bubanj), Branislav Pavlović (bass) i Nenad Jelenković (vokal & akustična gitara). Bend trenutno radi na drugom studijskom albumu, a na prvom albumu (ne)kompatibilnosti, koji im je izašao prije dvije godine, druga pjesma nosi naziv “Nečim Izazvan” i snimljena je zajedno sa bendom Ničim izazvan.

Beogradski bend Ničim izazvan osnovali su 2011. godine Bojan Gluvajić i Boris Bakalov.  Ubrzo su im se priključili Boris Barović, Mane Gluvajić, Kuga Boriša, Nemanja Vujović, Dragana Ilić i Igor Martinko. U jesen 2012. došlo je do promjene na bubnjevima te Kristian Hengl ulazi u bend, a početkom 2014. umjesto Hegla za bubnjeve sjeda Milica Rančić.

U travnju 2017. objavljuju svoj prvi studijski album pod istoimenim nazivom – Ničim izazvan. Na albumu su se našli svi do tad objavljeni singlovi uz četiri potpuno nove pjesme. Ukupno jedanaest stvari producirao je sarajevski producent Ðani Pervan. Ploča je snimana tijekom prošle dvije godine u mostarskom studiju MC Pavarotti, zatim u studiju Šamarčina u Vrbasu, kao i u studiju Dobro polje u Beogradu.

Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 45 kuna, a na dan koncerta 55 kuna. Karta se može kupiti u Vintage Industrialu (Savska cesta 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

FB EVENT 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE