Pogledamo li u susjedno dvorište Slovenije i upitamo se “koji su to DJi za koje trebamo znati”, među izborima pored Umeka i Kanzyanija pojavit će se Damir Hoffman.

S deset godina iskustva za DJ pultom hrvatski teritorij posjećivao je mnogo puta, a ovu subotu slijedi mu susret sa Boogaloo klubom.

Prva nam ožujačka subota donosi nastavak poznatih priča, ali u novome ruhu. Pod krovom kultnog kluba Boogaloo, 3. ožujka publika će uživati u setu slovenskog DJ i producenta Damira Hoffmana.

Osim što će vam biti poznat po clubbing brandu Reload koji pokreće davne 2007., Damirovu karijeru obogatili su susreti s poznatim licem techno glazbe, Marcom Baileyjem. Radi se o dugogodišnjem prijateljstvu koje je startalo 2006., a kulminiralo je Baileyjevim pozivom Damiru na etiketu MB Elektronics čiji je osnivač.

Njegovo ime dobro je poznato u regiji jer ne postoji veći klub ili festival gdje Damir nije nastupao. Činjenicu potvrđuje i popis potvrđenih imena koje dolaze na ovogodišnji Labyrinth Open festival, jer uz headlinere Amelie Lens, Stephan Bodzina, Joris Voorna i Ten Walls stoji Damir Hoffman.

Za dolazak našeg susjeda pobrinuo se Future Scope čije boje u subotu navečer brane Shipe i Sthekerson. Kada otkucaju 23 sata, slobodni ste pronaći svoje mjesto na flooru, početi sa zagrijavanjem i spremni dočekati Damirov nastup.

FB event

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE