Jedan od najvećih hip hop festivala u regiji, 2Hot4Stage Fest okupit će od 23. – 25. veljače brojne ljubitelje i umjetnike ulične scene bivše SFRJ.

Pored susjednih zemalja, festival će ugostiti umjetnike  iz Rusije, Ukrajine, Francuske, Nizozemske, Italije pa ćemo na različitim lokacijama u Beogradu, od Delta City-a, Doma Omladine, do Dorćol Platza i SubBeernog centra, uživati u pravom spektaklu urbane umjetnosti.

Tijekom ove trodnevne manifestacije, ljubitelji hip hopa imat će priliku uživati u nastupima poznatih MC-jeva, među kojima su Marčelo, Struka, Kendi, Iskaz i Dj-i Moooka, Timbe, Me High Low, kao i u internacionalnim plesnim natjecanjima, radionicama i dobro poznatim 2H4S žurkama.

I to je samo dio bogatog programa koji su organizatori festivala pripremili. Posjetitelje očekuje bogat glazbeni program, različiti nastupi beatbox izvođača, triking performans, izložbeni i prodajni prostor na kojima će se predstaviti urbani brendovi domaćih dizajnera, graffiti session i barber i tattoo konvencija.

Četvrto izdanje festivala koje nosi naziv „Veština je u tebi“ inspirirano je karakterom kulture Dalekog istoka, pa će svi posjetitelji imati priliku uživati i u posebnim tematskim interaktivnim sadržajima. Također, pored očekivanih atrakcija svi zainteresirani dobit će priliku da svojim natjecanjem u nekoj aktivaciji osvoje vrijedne nagrade koje su izdvojili Buzz Sneaker Station i drugi prijatelji festivala.

FB EVENT

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE