Originalni bubnjar AC/DC-a sa svojim novim bendom dolazi 27.04. u zagrebački Hard Place.

Phil Rudd jedan je od najpoznatijih australskih bubnjara i jedan od originalnih članova velikog AC/DC-a. Phill je član legendarnih hard-rockera bio od 1975. pa sve do 1983. godine te se bendu opet pridružio 1994. da bi nakon određenih pravnih problema i suđenja bio primoran napustiti bend. Phil je sa AC/DC-em snimio neke od najvažnijih albuma hard rocka i odradio više uspješnih svjetskih turneja, a 2003. godine je uvršten zajedno sa ostatkom benda u Rock and Roll Hall of Fame. Nakon razlaza sa grupom, Phil osniva novi bend sličnog glazbenog izričaja i 2016. objavljuje album Head Job.

Koncert u zagrebačkom klubu Hard Place, Phil će sa svojim bandom održati u sklopu petog Biggest Little Rock Festivala. Osim koncerta u Zagrebu Phil Rudd će 28.04. posjetiti i Pulu, a pulski koncert će se održati u Rock Caffe Pula.

Ulaznice za zagrebački koncert već su u prodaji preko sistema Entrio po cijeni od 80 kuna, a ulaznice za koncert u Puli se mogu kupiti preko sistema Ticketshop po cijeni od 100 kuna.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE