U mjesecu u kojem čak tri četvrtine Holographic Human Elementa ekipe slave rođendan, bend nastavlja sa promocijom debitantskog albuma „Philophobia“ u regiji.

Za instrumentalni album koji su mnogi mediji uvrstili na listu najboljih ostvarenja u 2017. godini, a jedan od kritičara, Zli Hadžo, kaže: “O Holographic Human Elementu sam prvi put pisao još na starom blogu u ljeto 2015. kada su nastupili na osječkom UFO festivalu i oduvali sve oko sebe. U moru kojekakvih hard rock i metal bendova koji su te godine pronašli put do festivala, izdvojili su se kao ronilačko odijelo na ambasadorskom prijemu i natjerali nas muzikoljupce da ostanemo paf. Instrumentalni rock, bez vokala, samo njih troje na sceni, ali svirka toliko dobra, energična, poput lavine se obruši na tebe i pokopa te. Definitivno najbolji trenutak cijelog festivala.”

Pišući o albumu “Philophobia” u izdanju Spona Recordsa (2017), kritičari spominju imena: Mike Oldfield, Pink Floyd, Enya, Mastodon, King Crimson, Mogwai, Godspeed! You Black Emperor, Mizar, Metallica; a završavaju sa: (…) preuzeli su sve te utjecaje i izrodili nešto stvarno posebno i istinski njihovo.

Svoju turneju započinju u Kranju (09.02), a onda na red dolaze i Maribor (10.02), Novi Sad (16.02), Tuzla (17.02), Izola (23.02), Zagreb (24.02).

Holographic Human Elementu sretno u promoviranju novog albuma sa nadom da se turneja nastavlja tijekom godine.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE