Prvi dan ožujka obilježite koncertom zagrebačke i hrvatske glazbene legende – Jimmyja Stanića, koji je i dalje glazbeno aktivan unatoč godinama. Bistra duha, čista glasa i zadivljujuće energije Jimmy Stanić zabavlja publiku svojom zabavnom i jazz glazbom te duhovitim dosjetkama za koje crpi inspiraciju iz vlastitog života.

Stariju je publiku već odavno osvojio, a mlađa ga tek otkriva. Njegovi su nastupi na ovim prostorima jedinstveni ne samo zbog vrhunske interpretacije jazz-standarda te evergrina nego i duhovitih „intermezza“, danas bismo rekli, stand upa.  Uza sve to, Jimmy izvodi i predratne, već pomalo zaboravljene šlagere sa zagrebačkim štihom. A kad mu se na pozornici pridruži i supruga Barbara, probudi se duh staroga građanskog Zagreba.

Impresivnim Jimmyjevim nastupima nemali doprinos daje i Scharf trio, trolist vrsnih instrumentalista u njegovoj pratnji – pijanist Julije Njikoš, gitarist Mario Igrec i kontrabasist Mladen Baraković.

Karte su u prodaji u Vintage Industrialu (Savska cesta 160) i Dirty Old Shopu (Tratinska 18) po cijeni od 45 kuna, a na dan koncerta trebat ćete izdvojiti 60 kuna.

FB event 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE