Američka glazbenica, kantautorica i multi instrumentalistica St. Vincent pridružuje se dosadašnjoj postavi ovogodišnjeg izdanja zagrebačkog festivala na Jarunskom jezeru.

Dobitnici Grammyja ovo će biti prvi nastup na području Hrvatske, a nije nemoguće i da joj se pridruži i David Byrne, znajući kako njih dvoje imaju zajednički album iz 2012. godine pod nazivom Love This Giant.

Nastupit će u sklopu 13. INmusic festivala, a pridružuje se lineupu kojega između ostalih čine Queens Of Stone AgeNick Cave & The Bad SeedsDavid ByrneAlice in ChainsSkunk AnansieThe KillsFrank Carter & The Rattlesnakes i dr.

INmusic festival održat će se na lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka od 25. do 27. lipnja. Fizičke ulaznice za INmusic festival #13 po cijeni od 399 kuna moguće je uplatiti u preko stotinu poslovnica OTP banke diljem Hrvatske i u Dirty Old Shopu (Tratinska 18, Zagreb). Trodnevne ulaznice za INmusic festival #13 dostupne su i putem službenog festivalskog webshopa po cijeni od 399 kuna (+troškovi transakcije), kao i sedmodnevne kamperske ulaznice po cijeni od 250 kuna (+troškovi transakcije).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE