Nakon 8 godina od njihovog zadnjeg zagrebačkog nastupa i dvije godine nakon povratka na scenu, miljenici indie publike Wolf Parade 6. lipnja dolaze u Močvaru

U listopadu prošle godine Wolf Parade je izbacio album pod nazivom “Cry Cry Cry” te nakon petogodišnje stanke krenuli na turneju. Njihov album prvijenac Apologies to the Queen Mary smatra se jednim od najvažnijih i najutjecajnijih indie rock albuma. Preko albuma kao što su At Mount Zoomer i Expo 86 i fantastičnih live nastupa, ovi kanađani su postali jedni od najboljih i najvažnijih kanadskih indie rock bendova.

2010. godine u sklopu velike turneje, Wolf Parade je održao nezaboravan koncert u prepunom Teatru &TD, a poznato je prijateljstvo dvojice lidera Wolf Paradea Dana Boecknera i Spence Kruga; Spencer je Zagreb posjetio davne 2005. kada je sa svojim Frog Eyes zasvirao kao potpora Danu Bejaru, a Dan je zagreb posjetio 2008. godine sa svojim bendom Handsome Furs.

Ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 kuna su u prodaji u Dirty Old Shopu ( Tratinska 18 ) i u Rockmarku ( Berislavićeva 13 ), ta cijena vrijedi do 11.2. Nakon tog datuma cijena će im biti 80 kuna, a ako ostane ulaznica na samom ulazu cijena će biti 100 kuna. 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE