Za dan zaljubljenih, u srijedu 14.veljače, u Vintageu se sprema drugo izdanje Living Room Sessiona, a ovaj put u goste stižu Nina Romić i Billie Joan

Za dan zaljubljenih Vintage nam je spremio pravu glazbenu poslaticu. Povodom drugog izdanja Living Room Sessiona, nastupiti će dvije vrhunske kantautorice. Iz Zagreba Nina Romić i iz Splita Billie Joan. Ove dvije dame će vas zagrijat na, nekome, najzaljubljeniji dan u godini. Dođite u dnevni boravak Vintage Industriala na glazbeno vođenje ljubavi.

Podsjetimo, prošle godine, singlom “Svjetla“, Nina je najavila svoj povratak na scenu. Dvogodišnja pauza, na koju se odlučila i zbog majčinstva, odvela ju je prema dubljem posezanju u njen osobni, ali i uopće čovjekov unutarnji svijet. Svijet pojmova i ideja, borbe dobra i zla, svjetla i tame, tuge i radosti, sužanjstva i slobode. Singlom je ujedno i najavila skori izlazak svojeg četvrtog albuma, čije se snimanje odvija pod budnim producentskim okom i uhom Marijana Jelenića.

BILLIE JOAN a.k.a Ivana Pezo dolazi iz Splita. U ranim dvadesetima osnovala je bend, nakon čijeg raspada, okušava sreću kao frontmenica u još nekoliko njih te naposljetku krajem 2013. godine postaje solo umjetnica pod nazivom Billie Joan. U njenim pjesmama, otpjevanim na savršenom engleskom jeziku, jasno se osjeća prizvuk protesta negdje u pozadini, što i ne čudi jer Billie navodi Dylana kao najveći glazbeni utjecaj. Njena odluka da ode u solo vode pokazala se jako dobrom. Upala je u gotovo svako demo natjecanje za koje se prijavila da bi nakon toga osigurala mjesto na mnogim lokalnim, ali i regionalnim festivalima. Njezin album “Barren Land” izdan je 21. travnja prošle godine i pokupio je sve vrhunske kritike.

Službeni događaj pogledajte ovdje

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE