Bend Mayales po prvi puta nastupa u Rijeci, u subotu 27. siječnja s početkom u 22 sata, u Klubu.-u ispod Beertije.

Kažu da je pravo čudo da Mayales prvi puta stupa na riječko tlo, ali 2018. je godina za nove početke i ispravljanje grešaka te će Riječani po prvi puta imati priliku poslušati bend predvođen Petrom Beluhanom (a kojeg čine Vlado Mirčeta, Luka Geček, Jure Ferina, Pavle Miholjević, Edi Grubišić Cipal, Roni Nikolić, Ivan Božanić i Nikolina Kovačević).
Sam Petar Beluhan prokomentirao je riječki nastup za Novi list: “Kao što deseci fantastičnih bendova iz Rijeke i okolice i dalje nemaju priliku češće nastupati u Zagrebu tako ni mi ne uspijevamo u Rijeci ostvariti status ‘domaćeg benda’, kao što su to na primjer Pipsi ili Jinxi. Ima vremena za sve, ne brini se već se nadamo da ćemo upravo s ovim koncertom otvoriti interes klubova i publike u jednom od najprogresivnijih i najljepših hrvatskih gradova.”


Njihov Simbol za sunce, koji smo i recenzirali, prošle je godine bio i simbol za odličan album, a sunce ih je pratilo i na mnogim svirkama. Vrijeme je da i Rijeku obasja Mayalesovo sunce. ‘Drink-pop’ je opis koji su sami nadjenuli svojem izričaju, a ima tu, kako i priliči, i ponešto psihodelije. 

Ulaznice po 30 kn mogu se kupiti u pretprodaji na šanku The Beertije, u Dallas music shopu te online na entrio.hr. Na dan koncerta za ulaz će biti potrebno izdvojiti 40 kn.
Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE