Predstavljamo vam novi rep projekat “Vazdušna Puška Fank EP”, čiji su autori beogradski reper Srx Rename, kragujevački mc Kale i mladi beogradski producent Smooth.

Kale je član nekadašnje kragujevačke rep grupe Alfa 5 i izdao je do sad 4 solo i 2 grupna projekta. S druge strane, Srx je član SPAM ekipe (gdje je znan i kao Serhio Patos) i poznat je po učešću na Rap Skillz betlovima, brojeći pregršt solo i grupnih izdanja. Da bi suradnja između ovih mc-jeva bila potpunija pobrinuo se Smooth, koji iza sebe ima par instrumentalnih izdanja i projekat “Ulična Svetiljka“, koji je 2016. uradio sa Srxom.

Projekat sadrži 4 nove pjesme + jednu stariju bonus traku, snimljenu još 2014. Od gostiju se jedino pojavljuje misteriozni $ojke Djana$er, kao ispomoć na refrenu pjesme “Rejv ili Penzija“. Za sve instrumentale zadužen je Smooth, osim za bonus traku koju potpisuje producent J-1 iz Svilajnca, dok je za mix i master traka zadužen Vanja Kuletin iz So What Studijagdje se radilo na kompletnom projektu. Na kraju, treba spomenuti da je cover i vizualiuzaciju uradio Aleksandar Mirković ispred CRNT Visuals-a, a nakon ovog EP-a autori će se posvetiti solo izdanjima, koja nas očekuju tjekom ove godine.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE