Sabe su sinoć u prepunom Vinylu po prvi puta uživo izvele „Disfunkcionalan Božić“ te predstavile svoj nadolazeći hit „Isuse“

Nakon velike promocije albuma „Stoj na glavi“ u prepunoj maloj Tvornici, U pol 9 kod Sabe sinoć su u Vinylu održale nešto intimniju svirku. Cijeli nastup je bio u obilježju blagdanske atmosfere. Čak je i bend bio ukrašen šarenim lampicama, ali doslovno!

Večer su započeli pjesmom  Dok sanjaš putovanja, nakon koje su slijedile Ne razumijem, Disko, Bajk, Čudesna te Stoj na glavi, pjesma koja je izazvala pravo oduševljenje u publici. No pjesma koja je obilježila večer definitivno je Disfunkcionalan Božić. Pjesma koja je svake godine sve aktualnija. Pjesma čiji vedar zvuk prekriva tamnu stranu, one zastarjele, trule segmente našeg društva o kojima bezbrižno progovora.

Nastup je trajao nešto više od sat vremena. Bilo je pjesama i sa starog i s novog albuma, ali i novi tek „nadolazeći hit“ „Isuse“. Pjesma koja se zvukom pomalo razlikuje od dosadašnjih, ali, kao i svaka, sadrži jedinstvenu poruku. Nadamo se da ćemo je uskoro svi imati prilike poslušati.

Za kraj su nam ponovno odsvirali Disfunkcionalan Božić. Ovog puta su svi već znali tekst pjesme te zdušno pjevali u isti glas. Atmosfera je zaista bila odlična kao i cijeli nastup. Sabe su uspješno zaključile još jednu godinu, a u nadolazećoj im želimo još više uspijeha!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE