Nakon više od godinu dana i promocije ‘Mostova’ s Cargo Triom, jedan od najboljih i najcjenjenijih autora regije Darko Rundek, vraća se u Zadar u sklopu velike turneje ‘Apocalypso Now’ u petak 22. prosinca.

Turneja je pokrenuta u znak 20 godina od objave Rundekovog prvog samostalnog albuma Apokalipso koji je jedan od ključnih izdanja u povijesti hrvatske diskografije. Zadarskim Arsenalom, osim samih pjesama s albuma, začut će se i neke od najvažnijih pjesama Rundekova stvaralaštva, od Haustora do Cargo Tria. Rundek je za ovaj glazbeno scenski projekt okupio glazbenike raznih generacija (saksofonisticu Anu Kovačić, Igora Pavlicu na trubi, Roka Crnića na basu i bubnjevima, Mira Manojlovića na udaraljkama i vibratonu, Silvia Biočića na bubnjevima, gitari i basu, violonisticu Isabel i multiinstrumentalista Dušana Vranića Duce) za publiku svih generacija – od tinejdžera pa do odraslih ljudi koji njegov lik i djelo prate već desetljećima.

Osim glazbenika, ova uspješna turneja produkcijski je zaokružena autorskim videom Hrvoslave Brkušić, kostimima Olivera Jularića i svjetlosnim efektima Dalibora Radića u režiji Sande Hržić. Svi oni su se pobrinuli za dva sata najboljeg glazbenog užitka za sve koji posjete Arsenal idući petak.

Početak koncerta predviđen je u 22:30h, a ulaznice su dostupne na blagajni Arsenala (Zadar) radnim danom 9-15h i subotom 9-12h po cijeni od 90kn za parter i 130kn za vip premium.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE