Legendarni frontmen kultnog Neurosisa uz pratnju sjajnoga multi-instrumentalista Johna Judkinsa vraća se u Močvaru 31. siječnja iduće godine.

U Zagreb se nakon 4 godine izbivanja vraća kultni umjetnik Scott Kelly, koji se u 2018. sprema na još jedan pohod po Europi. Scott Kelly se najviše veže uz svoj rad kao vokalist Neurosisa koji ima status jednog od najbitnijih alternativnih bendova.. Scott svoju solo karijeru koristi kao način svoje borbe protiv osobnih životnih demona kao što su droga, alkohol i mentalne bolesti.

Na ovoj turneji neće biti sam na pozornici, ovaj put nastupa uz pratnju Johna Judkinsa, sjajnog glazbenika poznatog po svom radu s bendovima kao što su Rwake i Today is the Day.

Kao što smo se već jednom uvjerili u Močvari, njegovi koncerti dakako nisu samo obični nastupi. To su akustične intimne priče potpunog razgolićenja duše čovjeka u potrazi za iskupljenjem. Katarzično iskustvo koje ne želite propustiti i koje ćete sigurno teško zaboraviti. Stoga nemajte dvojbe i dopustite da vam koljena klecnu pred njegovim dubokim glasom.

Ulaznice za ovaj događaj iznosit će 60/80 kuna, a valja napomenuti da je ovo sjedeći koncert te da je broj ulaznica ograničen. Ulaznice se mogu kupiti u Dirty Old Empireu, Rockmarku te u Močvari.

Službeni event pogledajte OVDJE

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE