Nakon što su se karte za koncert 15.12. rasprodale u samo jednom danu, zbog velike zainteresiranosti publike, Krešo Bengalka održat će još jedan koncert dan prije, 14.12. u klubu Exit.

Veteran splitskog repa u sklopu svoje mini turneje po regiji promovira album prvijenac ”Finale” koji je objavljen u veljači ove godine. Zbog velike zainteresiranosti publike, Traptanje ti dovodi čak dva Krešina koncertna u Slavoniji, četvrtak i petak (14.12., 15.12.) u osječkom klubu Exit.

U veljači 2017. godine, Bengalka je predstavio svoj prvi svježi materijal, album prvijenac ”Finale”, koji sadrži čak 15 pjesama, a na njemu gostuju Papi Para, Stipe Srdela, Batman 3000, Vojko V, Vuk Oreb, Žuvi, Antonio, Slobo Indijanac. Album je pokupio brojne pozitivne kritike i komentare. Dugo očekivani album ni malo nije razočarao fanove tvrdog repa, a na njemu se nalaze hitovi poput ”U glavu”, ”Daj mi da te varam”, ”El Comandante”, ”Kalashnikov’‘ i ”Pobjeda”.

Krešo Bengalka objavljuje u srpnju spot za novi singl ”Šta ćeš?” koja ima više od 440K pogleda. Kako je istaknuo i sam, tema pjesme obuhvaća gangsta psihologiju sitnih spački i spletki. Objavljuje i treći spot za singl ”Nokturno” s nadolazećeg albuma ”Split Zoo” koji izlazi iduće godine u veljači. ”Nokturno” je sniman zajedno sa Stipom Srdelom te u samo tjedan dana pogledan 100K puta.

Izbacuje i novi video spot za pjesmu ”John 3:16” koja je također s nadolazećeg albuma, deveta po redu. Oko kamere i montaže zaslužan je Marijan Jurčević, dok sam instrumental potpisuje Krešo.

After režiraju DJ Oliver i DJ Vrh.

Ulaznice u pretprodaji za 14.12. možete nabaviti po cijeni od 45 kuna u klubu Exit.

Ulaznice za 15.12. su rasprodane.

|Požuri po svoju ulaznicu, samo ih je 100 pušteno u prodaju.|

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE