Ovog petka, u prepunom Malom pogonu Tvornice Kulture, Sabe su održale promociju albuma „Stoj na glavi“.

Bend čije pjesme posljednjih tjedana haraju domaćim top listama radijskih i televizijskih postaja ovog nam je petka, u Malom pogonu Tvornice Kulture, priuštio pravu glazbenu poslasticu. Tome svjedoči i reakcija publike koja jednostavno nije mogla odoljeti zaraznoj energiji njihovih pjesama! Tijekom cijele večeri svi su plesali i pjevali gotovo svaki stih svake pjesme.

Večer su započeli pjesmama Dok sanjaš putovanja i Ne razumijem. Samim stupanjem na pozornicu, odjeveni u šarene boje i nasmješenih lica, širili su pozitivnu energiju koja je zahvatila svakoga od nas. Već tada se moglo naslutiti da će koncert biti pravi užitak.

Nakon uvodnih pjesama slijedila je zahvala producentu Berku Muratoviću te Orsatu Miljeniću koji je zaslužan za dizajn albuma.

Zatim su odsvirali još nekoliko pjesma, među kojima je i Stoj na glavi. Tada im se pridružila Dragana Hrnkaš te su zajedno otpjevali Moram, U paralelnoj stvarnosti i Hvala ti ljubavi što me voliš. Na svirci im se još pridružio i stari prijatelj, gitarist Goran Bogunović.

Iako je koncert trajao gotovo dva sata, činilo se da je sve prebrzo prošlo. Za kraj, kada je došlo vrijeme za bis, još jednom su nam odsvirali U paralelnoj stvarnosti i pjesmu Uzela si sve koja je ponovno rasplesala cijelu Tvornicu.

Nakon što su nam se slegli svi jučerašnji dojmovi za Sabe imamo samo riječi hvale!
Želimo im još puno uspjeha i, naravno, nastupa koji će nas iznova oduševiti!

Foto: Matej Čelar

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE