Sedmo izdanje ovog cijenjenog festivala bit će otvoreno koncertom u pulskoj Areni 29. kolovoza 2018., a sam festival održat će se od 30. kolovoza do 2. rujna 2018. na tvrđavi Punta Christo.

Šesti Dimensions festival koji se održao krajem kolovoza i početkom rujna ostat će nezaboravan po koncertu velike glazbene i modne ikone Grace Jones i elektroničkog trojca Moderat te niza gostiju u pulskoj Areni, čime je otpočelo još jedno putovanje u sve dimenzije elektroničke glazbe.

Sljedeće, sedmo izdanje Dimensions festivala održat će se standardno koncertom u pulskoj Areni 29. kolovoza 2018. godine, dok će se festival nastaviti od 30. kolovoza do 2. rujna 2018. na tvrđavi Punta Christo. Prijateljska atmosfera, čaroban ambijent, ograničen kapacitet, savršeno ozvučenje i beskompromisan izbor izvođača čine Dimensions jednim od najuglednijih festivala elektronske glazbe u svijetu i nezaobilazno mjesto za sve istinske ljubitelje glazbe.

Dimensions je izrastao oko zajedničke ljubavi prema glazbi i kako bi se zahvalili publici organizatori festivala su pripremili novost za sve dosadašnje i buduće posjetitelje festivala, a to je posebna ponuda festivalskih ulaznica, po do sada najnižoj cijeni od samo 400 kn.

Festivalska ulaznica vrijedi za četiri festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo ne uključujući koncert otvorenja. Ulaznice su već u prodaji i mogu se naći na ovom linku, putem Entrio sistema te na Entrio prodajnim mjestima.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE