Krešo Bengalka u sklopu svoje mini turneje po regiji promovira album prvijenac ”Finale” koji je objavljen u veljači ove godine. Splitski MC posjetit će osječki klub Exit u petak, 15.12.2017.

Ako si i ti osoba koja voli pištolje, brze aute i novac, definitivno moraš posjetiti klub Exit u petak, 15.12. gdje ti Traptanje dovodi Krešu Bengalku, poznatiji i kao v.d. predsjednika repa u Hrvatskoj pa ako ne i šire. Veteran splitskog repa u sklopu svoje mini turneje po regiji promovira album prvijenac ”Finale” koji je objavljen u veljači ove godine.

Krešo Bengalka je veteran splitskog repa, jedan od osnivača gangsta rap grupe Kiša Metaka, kroničar priča s ulice s desetljetnim stažom. Bengalka predstavlja svoj prvi svježi materijal, album prvijenac ”Finale”, koji sadrži čak 15 pjesama, a na njemu gostuju Papi Para, Stipe Srdela, Batman 3000, Vojko V, Vuk Oreb, Žuvi, Antonio, Slobo Indijanac. Album je pokupio brojne pozitivne kritike i komentare. Dugo očekivani album ni malo nije razočarao fanove tvrdog repa, a na njemu se nalaze hitovi poput ”U glavu”, ”Daj mi da te varam”, ”El Comandante”, ”Kalashnikov” i ”Pobjeda”.

Krešo Bengalka objavljuje u srpnju spot za novi singl ”Šta ćeš?” koja ima više od 440K pogleda. Kako je istaknuo i sam, tema pjesme obuhvaća gangsta psihologiju sitnih spački i spletki. Objavljuje i treći spot za singl ”Nokturno” s nadolazećeg albuma ”Split Zoo” koji izlazi iduće godine u veljači. ”Nokturno” je sniman zajedno sa Stipom Srdelom te u samo tjedan dana pogledan 100K puta.

After režiraju Molly Yayo (DJ Oliver) i VRH.
Znači Traptanje na najjače!

Broj karata je jako ograničen, a na sebi ne štediš pa trk u Exit dok ih još ima.
Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 45 kuna.

Facebook Event – 15.12. Krešo Bengalka x Traptanje @Exit

|Šta ćeš u petak nego doći na veliko Finale u Exit?|

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE