Krešo Bengalka u sklopu svoje regionalne turneje posjetit će zagrebački KSET u petak, 17.studenog 2017, a kao support mu se pridružuje Geralt iz Rivije!

Krešo Bengalka nakon Splita, Sinja i Sarajeva, 17. studenog  posjetit će i zagrebački KSET, a pridružit će mu se Geralt iz Rivije.

Nakon pjesme “Šta ćeš?” koja je već sad premašila 440k pregleda, objavljuje treći singl ”Nokturno” kao najavu svog drugog albuma “Split Zoo” koji izlazi u veljači iduće godine. Krešo tako nastavlja s postavljanjem pravila ove rap igre, još od izlaska prvog foldera, te ruši rekorde, a u prilog tome govori i činjenica da je najnoviji spot pogledan 100k puta u samo tjedan dana.

Geralt Iz Rivije aka Richard G.I.R je MC koji je na području Balkana istoimenog glumca poslao u zaborav i isprofilirao se kao jedan od najboljih repera novije generacije.

Tko se nakon EP-ova Zagreb je Atlanta ili RAWno iz Rivije sjeća filmova kao što su Zgodna Žena ili Odbjegla nevjesta? U krugovima prepoznat kao talentirani liričar vrstan u igrama riječi na razini Tina Ujevića ili Tedyja Spalata. Od pretvrdog spota za pjesmu „Lavabo“ kojeg je Ivo Sivo iz Dječaka jednom shareao na svom Facebook accountu do new school hita “Živim po svoem“ koji je već prešao 100k pregleda, GIR je stihoklepac koji udara svestrano, svježe i kvalitetno.

Živim po svoem / Lavabo / Bista

Karata za koncert Kreše Bengalke u KSET-u sve je manje te se preporučuje da zainteresirani što prije kupe svoji primjerak u KSET-u ili Dirty Old Shopu po pretprodajnoj cijeni od 40 kn. Ako karata ostane, na dan koncerta koštat će 50 kn.

Facebook event: Krešo Bengalka @KSET

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE