Sarajevska grupa ProRocks objavila je spot za svoj prvi singl “Fališ mi ti”.

ProRocks je bosanskohercehovački rock sastav, jedan od najzastupljenijih rock sastava na klupskoj sceni. Godinama unazad postoje kao cover-band te nastupaju u svim klubovima i pubovima u gradu, ali i regionalno.

Pjesma ‘Fališ mi ti’ je pjesma koju će mnogi pjevušiti uronjeni u splet emocija, u trenucima kada u mnoštvu sitnih i nebitnih želja otkrijemo onu pravu i najjaču. Opisuje momenat predaha od negativnosti života, prizivajući najljepša sjećanja i događaje. Sjećanja na one koji su srca obojili bojama ljubavi, a prošli su kroz naš život i još uvijek su tu“, navode momci iz grupe.

Grupa je objavila prvi singl i video spot čime su najavili i njihov prvi studijski album. Spot je sniman na više lokacija u Sarajevu. Na snimanju spota i scenariju radio je Damir Bašić, dok se u glavnim ulogama pojavljuju Staša Dukić i Armin Kešo, a grupa se posebno zahvaljuje svojim obožavaocima, koji su u velikom broju došli na snimanje spota.

“ProRocks” čine: vokal Jasmin Kojić, gitarista Olmo Vlahovljak, bubnjar Mirza Begić, klavijaturista Amir Ćefo i basista Adnan Muratovic.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE