Nakon otkazanog koncerta prije dvije godine, finski melodic death metalci Insomnium napokon dolaze u zagrebačku Močvaru.

Insomnium je melodic death metal bend osnovan sada već davne 1997. godine u finskome gradu Joensuu. Svoj proboj na metal sceni su napravili 2011. godine albumom One Sorrow, te su iste te godine krenuli na prvu europsku turneju.

2014. godine izbacuju hvaljeni Shadows of the Dying Sun i kreću na turneju po Sjevernoj Americi. 2016. godine je izašao hvaljeni Winter’s gate album s kojim kreću na drugi dio europske turneje i 29.03.2018. se zaustavljaju u zagrebačkom klubu Močvara kako bi održali svoj prvi samostalni nastup pred našom publikom.

Kao predgrupa na ovome koncertu nastupit će švedska death metal grupa Tribulation, kojima je ovo premijerni dolazak u Hrvatsku. Tribulation u Močvaru dolazi isto s novim albumom koji su najavili za siječanj 2018. godine.

Cijena ulaznica za ovaj koncert u pretprodaji će iznositi 120kuna, a na dan koncerta 140 kuna. Više informacija o samome koncertu i o ulaznicama možete naći na službenom eventu koncerta: https://www.facebook.com/events/1436500869798555/?ti=icl

Insomnium i Tribulation u Zagreb dovode Metalsound Music u suradnji sa Klubom Močvara.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE