Hrvatska Funk Delegacija predstavlja 3. Hrvatsku Funk Konferenciju 4. studenog u Zagrebu, u klubu Boogaloo.

U masivnoj B2B redaljci na 4 gramofona, tokom 8 sati nastupa 16 Dj-eva / ljubitelja zvuka koji cijedi soničnu mast iz zvučnika. Sve što je ikad bilo ili će biti imalo, nemalo ili previše funky, od hard salse do spaced out psihodelije, deep funka i soul šlagera.

Jednom godišnje za vas biraju sljedeći pasionirani kolekcionari i opsesivno-kompulzivno poremećeni likovi, selektori i poslužitelji noćnog života s osmjehom na licu:

Bijan / Bocca Sofistifunk / Borovich / Chill / D-Gree / Dr. Smeđi Šećer / Jopa / Kid V.A. / Kool S / Pips / SlipMat / Soul Bader / Tomo Ricov / Umbo / Venom / Werft

Ulaznice po 40 kn se mogu kupiti isključivo na ulazu u klub od 22 h do isteka zaliha.

Pored glavnog događaja, u Boogaloou će u sklopu konferencije u popodnevnim satima biti organiziran i PRODAJNI SAJAM GRAMOFONSKIH PLOČA specijaliziran na plesnu klupsku glazbu bez ograničenja u žanru i vremenskog razdoblja iz kojeg glazba potiče. Među izlagačima će se naći ponajbolji Zagrebački second hand dućani gramofonskih ploča, a neke od svojih ploča izložit će i delegati.

Za one koji žele saznati nešto više o filozofiji, tehnikama i metodama DJ-inga kroz povijest u sklopu konferencije bit će organizirana i kraća predavanja.

Ulaz na sva predavanja i prodajni sajam vinyla je besplatan.

Facebook event: 3. Hrvatska Funk Konferencija

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE