Drugo izdanje boutique festivala Reflektor održava se tijekom studenog tijekom više datuma i na dvije lokacije: u Tvornici kulture i u KSET-u. Posljednji najavljeni izvođač koji će nastupati prije grupe Triggerfinger u Tvornici je grupa A Place To Bury Strangers.

A Place To Bury Strangers pridružuju se bendu Triggerfinger na koncertu u Tvornici kulture 5. studenog, a festival otvaraju beogradski Artan Lili 3. studenog, dok će im support će im biti Letarg. Upad je 40 kn u pretprodaji i 55 kn na dan koncerta.

Miljenici zagrebačke publike, Triggerfinger, vraćaju se na pozornicu Tvornice kulture 5. studenog. Prije njih nastupit će američki noise rock trio A Place To Bury Strangers. Ulaznice za koncert možete nabaviti po cijeni od 70 kuna u pretprodaji i 90 kn na dan svirke.

Festival Reflektor publici priprema odličan koncert iznenađenja koji će se održati 9. studenog u KSET-u. Radi se o bendu čija karijera sve brže raste, posljednjih su tjedana osvojili domaće top liste svojim zaraznim melodijama, a pjevaju na engleskom. Tko su i kako zvuče provjerite u KSET-u. Ulaz je besplatan.

Nakon iznenađenja u KSET-u festival seli ponovno u Tvornicu, gdje će 11. studenog nastupiti odlični My Baby.  Prije njih svirat će Dog’s Beach iz Zagreba. Karte možete nabaviti po cijeni od 60 kuna prije i 80 kuna na dan koncerta.

Tri dana kasnije na pozornicu Tvornice kulture stižu Public Service Broadcasting, koji se u Zagreb vraćaju u sklopu promotivne turneje trećeg albuma “Every Valley”. Support na zagrebačkom koncertu će im biti Nellcote, koji su prije nekoliko mjeseci objavili hvaljeni EP “Surrender”. Ulaznice su u pretprodaji 55 kn, a na dan koncerta 70 kn.

Reflektor će zatvoriti grupa Qui 23. studenog u Tvornici kulture. Upad u pretprodaji možete nabaviti za 40 kn, dok će na dan svirke biti 55 kn.

 

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE