U srijedu, 18. listopada u zagrebačkom The Garden Breweryju očekuje nas nastup jednog od najutjecajnijih dvojaca zlatne ere hip-hopa, Pete Rock-a i C.L.Smooth-a.

Nakon dugogodišnje pauze, Pete Rock i C.L.Smooth ponovno nastupaju zajedno, a Zagreb je jedna od postaja njihove europske turneje. Njihovu glazbu odlikuje soul i jazz izričaj koji će nas nostalgično vratiti u 90.-e godine i zlatnu eru hip-hopa. Spomenuti dvojac zaslužan je za dva kultna albuma, Mecca & The Soul Brother i The Main Ingredient. Imali su suradnje sa kremom rap scene kao što su Public Enemy, DMC, a nakon razlaza Pete Rock je surađivao i sa veličinama kao što su Wu Tang Clan, Notorious B.I.G te ostali. Za prednastup pobrinut će se Tone Tuoro, beatmaker i MC s adresom u Zagrebu, koji se drži originalnog hip-hop zvuka, a svoje pjesme izvodi na engleskom.

Podršku će također sačinjavati i Tha Git Down rezidenti i organizatori Phat Phillie i DJ Soul Bader. Ulaznice se nalaze u pretprodaji po cijeni od 80 kuna, a Mixeta tim dijeli dva upada.

NAGRADNA IGRA

 

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi na nastup Pete Rock i C.L.Smooth!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u ponedjeljak, 16. listopada na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA!. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE