Goran Kostić-Kosta, osnivač grupe Studeni Studeni i pjevač grupe Novembar, preminuo je 30. lipnja ove godine uslijed zatajenja srca.

U njegovu čast održao se memorijalni koncert Tako mlad i tako čist! u rujnu u Nišu i Ljubljani, na kojoj su se okupili brojni prijateljski bendovi, a 13. listopada memorijalni koncert održat će se u osječkom klubu Exit, gdje će nastupati grupa Novembar u sklopu svoje oproštajne turneje, kao i osječka Grupa Tvog Života.

Neki od bendova koji su nastupali na mini turneji Tako mlad i tako čist! su Atheist rap, Grupa Tvog Života, Psycho-Sonic Boris i Hosenfefer, School Bus, Totalni Klošari, Balkan Revival, SNB, Prljave sestre i mnogi drugi.

Koncert počinje u 22 sata, a upad je simboličnih 20 kuna. Ostale događaje u klubu Exit pogledajte u članku gdje se nalazi popis koncerata do kraja godine

 

NAGRADNA IGRA

  1. ) Lajkati facebook stranicu portala i pratiti službeni instagram – LINK FACEBOOK STRANICE PORTALA ; LINK INSTAGRAM PROFILA.
  2. ) Podijeliti ovaj post na svom facebook profilu. (obvezno postavke podjele staviti na public, kako bi nam bilo moguće vidjeti vaše objave)
  3. ) Ispod ovog članka dolje u komentarima napisati: “Mixeta me vodi u klub Exit na Novembar i Grupu Tvog Života!“ te obvezno u zagradu pored toga svoje ime i prezime.

Putem random.org generatora ćemo kronološki prema rednim brojevima komentara odabrati DVOJE dobitnika/ca koje ćemo objaviti u četvrtak, 12. listopada na našem službenom STATUSU NAGRADNIH IGARA!. Stay tuned & SRETNO SVIMA!

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE