Bend “eto” nakon izlaska prvog albuma odlučuje da nastavlja razrađivati i proširivati svoj glazbeni spektar kako bi osnažili svoj zvuk. Među svim iznenađenjima koje eto priprema u nadolazećem vremenu prve na redu su akustične verzije starih i novih pjesama.

Prvi singl je “Mali princ“; akustična obrada pjesme sa albuma prvijenca “Mačak u prizmama“.

Akustične pjesme su jedan dio uvertire u nadolazeći album koji bi trebao izaći tokom nadolazeće godine i koji će biti potpunosti drugačija verzija eta ali sa dobro osjetljivim ludilom i prodorom emocija koji smo pokazali na prvom albumu.

eto je najmlađa snaga splitske psihodelični/punk/rock scene, koja postoji pune tri aktivne godine. Bend iza sebe (za svoje godine) ima poprilično koncerata, a ujedno mogu se pohvaliti uspjesima poput: finale Demofesta (Banja luka) gdje su nastupili pred 10 000 posjetitelja i pohvatali vrhunske kritike, polufinale HGF-a, Inkubator demo fest, te finale Imagine festivala (na kojem su ujedno svirali pred ugodno popunjenim trgom Bana Jelačića u Zagrebu)….

Nakon dva singla “Exodus” i “Medo” album “Mačak u prizmama” izlazi za svježu nezavisnu izdavačku kuću “Juda records” te osvaja vrhunske kritike i mnogobrojne slušatelje. – Turneja kojom bend predstavlja album idalje traje, te ujedno čini bend eto jednim od najaktivnijih mašina od bendova.

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE