Jedna od najvećih legendi u povijesti rock’n’rolla, Sir Rod Stewart, održat će nastup iduće veljače u našem glavnom gradu.

Britanski rock’n’roll umjetnik jedan je od najprodavanijih umjetnika svih vremena, sa više od 200 milijuna prodanih albuma diljem svijeta. O njegovoj veličini dovoljno govori i činjenica da je čak dva puta uvršten u legendarni Rock and roll Hall of Fame. 2016. godine za svoje zasluge u glazbi i humanitarnom radu dobio je titulu viteza.

Ovog kolovoza u suradnji s multi-platinastom grupom DNCE snimio je zanimljivu obradu jednog od svojih najizvođenijih plesnih hitova svih vremena “Da Ya Think I’m Sexy.” Njihova debitantska izvedba bila je glavni hit ovogodišnje MTV VMA dodjele nagrada.

U petak, 02. veljače imat ćemo prilike čuti neke od njegovih najpoznatijih hitova kao što su Sailing, Rhytm of My Heart, Maggie May te ostali. Ulaznice su već u prodaji, a mogu se kupiti na sustavima Eventim.hr po varirajućim cijenama od najjeftinije (240 kuna, četvrti red tribine), pa sve do onih najekskluzivnijih (VIP loža, 1490kn).

Share.

About Author

Komentari preko Facebooka

CLOSE
CLOSE